(0)

Mosteren : et liv med udfordringer

e-bok


Dagmar Andreasen (1920-2006) stod i spidsen for Rynkeby og var medlem af Folketinget. Hendes selvbiografi, Mosteren, udkom oprindeligt i 1998. Bogen er en engageret og foretagsom kvindes erindringer skrevet med lune og med sans for de detaljer, der har vĂŠret med til at forme personligheden.

Dagmar Andreasen var ikke kun kvinden, som fik hele Danmark til at drikke Êblemost. Hun stod ogsÄ som eksponent for den stÊrke kvinde, der har sine meningers mod i forretningslivet og i Folketinget. Gennem tre bÞger og utallige foredrag var hun med til at kaste sagligt lys over alternative helbredelsesmetoder og usynlige dimensioner.

I bogen ser hun tilbage pÄ sin opvÊkst pÄ Fyn i en familie med driftige aner og stÊrke vÊrdinormer. Hun fortÊller om en sund og aktiv ungdom med rejser, arbejde og dygtiggÞrelse og om tiden pÄ Hem Odde, hvor hun blev mor. Om hvordan Rynkeby voksede fra hjemmemosteri til storvirksomhed, om de begivenheder, som fÞrte hende ind i politik. Og om en pensionisttilvÊrelse fuld af nye udfordringer.