(120)

Mr. X.

ljudbok och e-bok


Gwendolyn Kidd kan godt lide cosmopolitans, dyre sko og aftener i byen med veninderne. Hun kan ogsÄ godt lide at fÄ besÞg af Mr. X, der kommer forbi helt, helt lydlÞst om natten. Gwen er lidt af en dagdrÞmmer, og hun hÄber, det kan blive til mere end anonyme mÞder i natten. Men Mr. X. har aldrig fortalt hende, hvad han hedder, eller bedt om hendes telefonnummer, eller ... Men han giver de vildeste orgasmer, og nÄr han kysser hende bag Þret, holder fornuften op.

Gwens sÞster Ginger har et problem. Hun skylder Kaos MC over to millioner dollars, og inden lÊnge bliver Gingers problem ogsÄ Gwens problem. Gwen vil egentlig gerne koncentrere sig om sit arbejde som redaktÞr, spise kagedej og dagdrÞmme, men de barske realiteter for hendes sÞster bliver til bÄde drive-by-skyderi, overfald og kidnapning. FBI, politi, Kaos MC og det der er vÊrre bliver blandet ind i Gwens liv.

Da Ginger trĂŠkker Gwen ind i Denvers livsfarlige underverden, blusser Mr. X’s beskyttergen ud i lys lue. Problemet er, at da Gwen ser Mr. X’s alfahan-attitude i dagslys, er det noget af en spand koldt vand. Desuden ved han meget mere om Gwen, end han burde. Og selvom han synes, at Gwen er lĂŠkker, enerĂ„dig og fjollet, har han sine egne dĂŠmoner at kĂŠmpe med, som afholder ham fra at binde sig til nogen. Kan Gwen holde fast i sig selv og finde kĂŠrligheden i det ualmindelige kaos?

Kristen Ashley er fĂždt i Indiana og har boet i Colorado og det vestlige England, men bor nu i Arizona. PĂ„ den mĂ„de er hun nu begavet med venner og familie over hele kloden. Kristen har udgivet over 60 romantiske romaner, og hendes bĂžger er oversat til 14 forskellige sprog. Hun har solgt over tre millioner bĂžger og har vundet eller vĂŠret nomineret til adskillige priser. Hun tog initiativ til organisationen Rock Chick Nation som en mĂ„de at betale tilbage til sine lĂŠsere. RCN’s forskellige programmer styrker stĂŠrke kvindelige fĂŠllesskaber og har givet over 130.000 dollars til forskellige velgĂžrende organisationer for kvinder.