(3)

Mumien

e-bok


Under udgravninger i Egypten gĂžr en arkĂŠolog et sensationelt fund: en hidtil ukendt kongegrav for faraoen Ramses II. Da graven Ă„bnes, begynder der imidlertid at ske mystiske ting, for en hemmelig eliksir har givet Ramses evigt liv, og nu har solens lys vĂŠkket ham af hans lange sĂžvn.

Ramses forelsker sig hovedkulds i arkÊologens smukke datter, men da han samtidig falder for fristelsen til at genoplive sin fordums elskerinde, Kleopatra, bliver det starten pÄ et mareridt af dÞd og ulykke, for Kleopatras jalousi og hÊvngerrighed kender ingen grÊnser.

"Elementért spéndende, gavmildt underholdende, effektivt fortalt, vidunderligt begivenhedsrig, humoristisk, romantisk." – Anne Knudsen, Weekendavisen

Den amerikanske bestsellerforfatter Anne Rice (f. 1941) skriver gyser- og fantasyromaner, der ofte har vampyrer, hekse og mumier i hovedrollerne. Bedst kendt er hun for debutromanen "En vampyrs bekendelser" fra 1976, der blev filmatiseret i 1994 med Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne. En stor del af hendes romaner foregÄr i New Orleans, hvor hun selv er fÞdt og har boet det meste af sit liv. Hendes arbejde har desuden haft en betydelig indflydelse pÄ ungdomsundergrundskulturen Goth.