(16)

Myginds mission

ljudbok och e-bok


Denne bog er en inspiration til alle, der gerne vil have et fĂŠllesskab og et samarbejde til at fungere, hvad enten det er en skoleklasse, en familie eller en arbejdsplads.

Peter Myginds sÞn blev overfaldet pÄ Äben gade midt om eftermiddagen. Det var en oplevelse, der rystede hele familien og ikke mindst Peter, som ikke kunne forstÄ, hvorfor ingen af de mange forbipasserende greb ind. Det blev startskuddet til MYGINDS MISSION. En mission, der bl.a. resulterede i tv-programmet af samme navn, hvor Peter forsÞgte at komme mobning til livs i en folkeskoleklasse.

MYGINDS MISSION handler om meget mere end mobning: Den handler om social ansvarlighed, om de valg vi trÊffer i livet, nÄr vi mÞder andre mennesker og stÄr over for en konflikt eller i en svÊr situation. I bogen fortÊller Mygind Êrligt om sit eget liv og om at vÊre forÊlder.

PETER MYGIND er en folkekÊr skuespiller, som vi isÊr kender for hans roller i film, tv-serier og som vÊrt for tv-shows. Men Peter har ogsÄ et stort socialt engagement og er involveret i initiative mod vold og mobning, holder foredrag for bÄde bÞrn og unge, forÊldre og lÊrere. Hans engagement og vÊsen smitter og har gjort ham til en populÊr foredragsholder.


UpplÀsare: Peter Mygind
LĂ€ngd: