(13)

Mytens forbandelse

ljudbok och e-bok


Om serien: Den Ældste Myte er en ĂŠldgammel historie, der i flere tusinde Ă„r er gĂ„et verden rundt og har forsĂžgt at fĂ„ folk til at myrde deres nĂŠrmeste. Efter at have ligget begravet i tre hundrede Ă„r er Den Ældste Myte nu blevet fundet af seks bĂžrn – og hvis ikke de kan finde svar pĂ„, hvor Myten kommer fra, og hvordan man ĂždelĂŠgger den, vil det ende med evigt mĂžrke.

1. del i trilogien

Mytens Forbandelse er den fĂžrste af i alt tre bĂžger i serien om Den Ældste Myte.Den Ældste Myte er ĂŠldgammel. Ældre end tĂŠppet og ĂŠldre end skriftrullen og krypten. Ældre end dette land. Den Ældste Myte rejser fra sted til sted, som den har gjort i Ă„rhundreder, men den kan kun leve videre, hvis den finder seks mennesker, som den kan binde til sin vilje. Seks roller i en ĂŠldgammel historie. Myten vil vende disse seks mod hinanden. GĂžre dem til hinandens fjender. Den Ældste Myte vil have et mord.

Om forfatteren: Boris Mþlgaard Hansen er cand it. og bor i Århus, hvor han til daglig nþrder med at skrive bþger og udvikle computerspil. Han debuterede i 2006 med krimien Marburgeksperimentet, men arbejder nu mest med fantasy-genren, som han selv har lést siden barndommen.