(2)

Myter og mysterier #5: Illuminati

ljudbok och e-bok


Da rytteren slog Þjnene op, lÄ han i den vÄde muld i den silende natteregn. Hvor var han? Havde hans forfÞlgere indhentet og fanget ham? Han kunne mÊrke en sitren i sin krop og en duft af brÊndt kÞd i nÊseborene. RÞgen steg til vejrs fra hans livlÞse rejsefÊlle der lÄ ved hans side i den plÞrede muld. DÞd. Bragt til standsning af naturens krÊfter som havde selveste Gud sluttet sig til deres forfÞlgere og stoppet deres flugt med ét enkelt flÊnsende lynnedslag. Rytteren kom vaklende pÄ benene, men som han genoptog sin flugt, glemte han alt om de dokumenter som var indsyet i hans faldne rejsefÊlles jakkefolder. Dokumenter der pÄ denne dag, den 20. juli 1785, skulle forvandle myten til realitet: Illuminati-ordenen eksisterede.

Illuminati-ordenen er blevet et symbol pÄ den ondskabsfulde dukkefÞrer der forsÞger at iscenesÊtte verdens gang og gennemfÞre sin egen egoistiske dagsorden om at opnÄ det totale verdensherredÞmme. Men hvad ved vi egentlig om Illuminati-ordenen? Eksisterer den overhovedet? Hvordan opererer den? Og hvem er ordenens medlemmer?

Myter og mysterier er en serie af lette fagbÞger for stÞrre bÞrn om uopklarede mysterier pÄ kanten af myte overtro og videnskab. Hver bog i serien under et enkelt emne og stiller spÞrgsmÄlet: Hvor gÄr grÊnsen mellem fakta og fiktion?


UpplÀsare: Jesper Platz
LĂ€ngd: