(264)

Nattelinjen

ljudbok


Halloween nat fÄr Maja et uhyggeligt opkald pÄ bÞrnetelefonens nattelinje, hvor hun arbejder som frivillig ved siden af sit job som skolelÊrer. Hun tror fÞrst, at det kan vÊre en halloweenspÞg, men da hun senere hÞrer om en tragedie i SkÞdstrup, hvor direktÞren for en restaurationskÊde er blevet brutalt myrdet halloween nat sammen med sin hustru og lille datter, og hans Êldste datter pÄ ti Är og sÞnnen pÄ seks Är er forsvundet, fÄr hun mistanke om, at opkaldet har noget med sagen at gÞre.

Samme nat henter Rolando Benito sit barnebarn Marianna fra en halloweenfest i Hornslet. Midt pÄ kÞrebanen mÄ Rolando pludselig bremse op, da der stÄr en stor hund, en grand danois, der har blod pÄ det ene bagben. Marianna lokker sin morfar til at tage hunden med sig hjem, til ejermanden findes, og det fÄr konsekvenser for Rolandos efterforskning af det makabre drab pÄ familien i SkÞdstrup og eftersÞgningen af de to savnede bÞrn, men sagen drejes i en anden retning, end Rolando Þnsker den.

Journalist Anne Larsen har fÄet nyt job. Jobbet bringer hende ind i et farligt miljÞ, som kÊdes sammen med begivenhederne og Rolandos efterforskning, men ikke uden risiko for, at hun ogsÄ selv kommer i livsfare.

EfterhÄnden tager sagen en helt ny og uhyggelig drejning, som ingen havde forestillet sig.

Inger Gammelgaard Madsen. Risskov. Aarhus. Uddannet som grafisk designer. "Nattelinjen" er trettende bind i serien om den italienskfÞdte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen. Den populÊre serie har ligget pÄ flere bestsellerlister og er ogsÄ solgt til udgivelse i Tyskland.

Serierne "BrĂŠndende skyld" og "SanitĂžren" er oversat til 29 sprog.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: