(0)

Nattens tusind lys

ljudbok och e-bok


"Nattens tusind lys" er fjerde og sidste bind i serien "Krigen der aldrig kom". Krigen er ved at lakke mod enden, og indbyggerne i den lille jyske stationsby oplever et liv, som de aldrig har oplevet fÞr. PÄ den ene side har jernbanesabotÞrerne travlt med at forpurre sÄ mange af tyskernes planer som muligt. PÄ den anden side befinder de mange menneskeskÊbner sig: De, som har vÊret ofre for krigens grusomheder, og som derfor er flygtet til den jyske by i hÄb om at overleve krigen.

\"Krigen der aldrig\" kom er en bogserie i fire dele. Serien fĂžlger en gruppe bĂžrn og deres familiers hverdag under anden verdenskrigs besĂŠttelse fra 1941 og frem til krigens slutning i 1945.

Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lÊrer og har arbejdet som bÄde lÊrer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin fÞrste faglitterÊre bog under titlen "Rummet og stjernerne" om astronomi for bÞrn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen "Slaven Ajan", som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings bÞrnebogspris, og netop bÞrnebÞgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab vÊret i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bÞgerne "Skjolds mÊrkelige rejse" (1998) og den todelte serie "Heksen fra Orini" (1984).


UpplĂ€sare: Paul HĂŒttel
LĂ€ngd: