(757)

Nattens udyr

ljudbok och e-bok


En rĂŠkke bestialske kvindedrab ryster Danmark og sĂŠtter ild til nettet og medierne. Drabene fĂžrer tilbage til en gammel voldtĂŠgtssag, som samler en gruppe mĂŠnd med en indĂŠdt vrede mod kvinder. I sin efterforskning kommer politikommissĂŠr Cecilie Mars pĂ„ sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rĂŠkker, hvis hun skal stoppe gerningsmĂŠndene. Men hendes kontante og kompromislĂžse stil skaber hurtigt nye fjender – bĂ„de i politiets ledelse og hjemme i Nordvest, hvor bandekrigen raser, og Cecilie selv er under mistanke for drab. Pludselig er Cecilie blevet et muligt bytte og trofĂŠ for en brutal vrede.

"Nattens udyr" er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse til den anmelderroste og prisbelĂžnnede storbykrimi "MĂžrket kalder" om politikommissĂŠr Cecilie Mars.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en af Danmarks mest lÊste krimiforfattere og har modtaget talrige priser for sine bÞger, blandt andet Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris. I 2013 indledte han med "Afsporet" den populÊre krimiserie om kriminalbetjenten Thomas "Ravn" Ravnsholdt, ogsÄ kaldet Ravn-serien. Michael Katz Krefeld har sidelÞbende arbejdet med andre krimiserier, f.eks. serien om politikommissÊren Cecilie Mars.


UpplÀsare: Thomas Gulstad
LĂ€ngd: