(1)

Nattevandrer

e-bok


I 1981 indtrĂŠffer en tragedie i SĂžnderborg, mens Holmes-familiens tvillingedrenge leger ude i baghaven. Det efterlader dybe spor og klĂžfter i familien.

34 Är senere tvinges journalist Andrea Holmes hjem til Danmark efter sin fars selvmord. Hun har boet mange Är i USA uden megen kontakt til familien pÄ Als, men nu vender hun hjem til fortidens skygger.

Kriminalassistent Matti Villum fra SÞnderborg Politi sÊttes pÄ den rutinemÊssige efterforskning af selvmordet, men snart flyttes fokus, da et maltrakteret lig bliver fundet i en skov. Sagen trÊkker spor til en gammel tragedie pÄ Þen, og dystre hemmeligheder dukker op til overfladen.

Samtidig er Villum udfordret af samarbejdet med sin nye makker, den egenrÄdige og ambitiÞse Nora Kaufman, der har et blakket ry.

Nattevandrer er fĂžrste del i krimiserien Nattens Gerninger.

Om forfatteren

Louise Nielsen (f. 1974) er fĂždt og opvokset i Skive, og drĂžmmen om at blive forfatter startede allerede, da alfabetet var blevet indkodet.

Hun er stor fan af hÄrdkogte krimier, hÄrrejsende gyserfilm og en god gang uhygge.

Nattevandrer er hendes debut og den fÞrste bog i en planlagt krimiserie pÄ fire bÞger, som primÊrt udspiller sig i og omkring SÞnderborg.