(11)

Neurosalg

ljudbok


Hjernen er et salgsredskab, alle sĂŠlgere bĂžr kende!

Hvis du er sĂŠlger, har du sikkert ofte spurgt dig selv, hvad der gik galt, hvis et salg ikke lykkedes. Eller du har undret dig over, hvorfor dine kunder ikke altid trĂŠffer logiske beslutninger.

I "Neurosalg" finder du svarene. Samtidig gÞr bogens teknikker dig til en bedre sÊlger, sÄ du kan hjÊlpe dine kunder til at trÊffe bedre valg - dine valg. Neurosalg er ikke manipulation, men derimod et fantastisk indblik i hjernens mekanismer. Du lÊrer at forstÄ dine kunders tankegang og benytte din viden, sÄ du kan vende en afvisning til et salg.

Alle beslutninger bliver truffet pÄ baggrund af fÞlelser. Nogle kan vi rationalisere os frem til, mens andre ligger dybt i vores underbevidsthed. Nu har forskere imidlertid fundet ud af at skanne hjernen, sÄ det er muligt at se, hvad der egentlig sker, nÄr vi stÄr i en kÞbssituation - og den viden er guld vÊrd.

Jesper Wagner (f. 1975) arbejder med strategisk udvikling af salg og markedsfĂžring, og han har blandt andet skrevet bĂžgerne "Neurosalg" og "eKundeservice" om emnet.


UpplÀsare: Anders Bisgaard
LĂ€ngd: