(12)

Never Give Up

ljudbok


"Tilbage til Sibirien. Jeg husker en aften, hvor fotografen Simon Reay og jeg lÄ i vores soveposer pÄ tynde luftmadrasser direkte oven pÄ sneen under et trÊ. Ingen af os kunne sove, og en gang i timen prikkede han til mig og viste mig temperaturmÄleren i hans kamera, sÄ jeg kunne se, hvordan det hele tiden blev koldere.

’Jeg ved, det er koldt, Si. Snottet i min nése er frosset, og det gþr ondt blot at trékke vejret.’"

Eventyrer Bear Grylls fortĂŠller om nogle af sine farligste, mĂŠrkeligste og mest spĂŠndende oplevelser i vildmarken. Vi er med, da han tager USA’s prĂŠsident Obama og en hel flok livvagter med ud i vildmarken som en del af et tv-program, da han mĂ„ drikke sit eget tis for at ikke at dĂž af tĂžrst, og om hvordan han har overlevet i 42 graders kulde i det nĂ„deslĂžse Sibirien. Bear Grylls fortĂŠller ogsĂ„ om hverdagsudfordringer som angst og mindrevĂŠrdsfĂžlelse, som kan vĂŠre lige sĂ„ svĂŠre at tackle som vilde dyr og bjergbestigning.

Edward Michael "Bear" Grylls (f. 1974) er en britisk eventyrer, forfatter og tv-vĂŠrt. Bear Grylls er kendt for sine mange overlevelsesture og blev som 23-Ă„rig den yngste englĂŠnder til at bestige Mount Everest. EfterfĂžlgende har Bear Grylls krydset Nordatlanterhavet i en gummibĂ„d, og i 2008 besteg han nogle af Antarktis’ uudforskede bjerge for at samle penge ind til velgĂžrenhed og for at promovere alternativ energi. Bear Grylls har skrevet en rĂŠkke bĂžger om overlevelse og stĂ„r bag populĂŠre tv-programmer om, hvordan man overlever i det fri.


UpplÀsare: Lars Lippert
LĂ€ngd: