(41)

Never Never

ljudbok och e-bok


Charlize – bedre kendt som Charlie – og Silas har vĂŠret bedste venner, siden de lĂŠrte at gĂ„. De har vĂŠret forelskede i hinanden, siden de fyldte fjorten. Men fra og med denne tilsyneladende helt almindelige morgen i high school er de komplet fremmede for hinanden.

Deres fÞrste kys, deres fÞrste skÊnderi, Þjeblikket, hvor de blev forelskede ... hvert eneste minde er forsvundet. Charlie og Silas mÄ sammen forsÞge at forstÄ, hvad der er sket med dem og hvorfor. Men jo mere de opdager om de mennesker, de engang var, jo flere hemmeligheder kommer der frem i lyset. At glemme er skrÊmmende, men mÄske er det endnu vÊrre at huske.

"Never Never" er en romantisk thriller og resultatet af et samarbejde mellem veninderne og bestsellerforfatterne Colleen Hoover og Tarryn Fisher.

Colleen Hoover har skrevet en lang rĂŠkke romaner, hvoraf mange har ligget pĂ„ New York Times’ bestsellerliste. Desuden har hun tre Ă„r i trĂŠk vundet Goodreads Choice Award for bedste kĂŠrlighedsroman. Hun bor i Texas med sin mand og deres tre sĂžnner.

Tarryn Fisher er fĂždt i Sydafrika, men bor i dag i USA. Hun har skrevet en lang rĂŠkke bĂžger inden for genrer som romance, thriller og new adult. Flere af hendes bĂžger har ligget pĂ„ New York Times’ bestsellerliste.