(3)

Ni kwana - mysteriernes mester

e-bok


Jubal Sackett var sĂžn af Barnabas Sackett, den fĂžrste i slĂŠgten, der kom til Den Ny Verden. Jubal frygtede intet menneske og veg ikke tilbage for noget, og hans ubĂžjelige vilje fĂžrte ham tvĂŠrs over det enorme og barske nordamerikanske kontinent til steder, hvor ingen hvid mand fĂžr havde vĂŠret.

Jubal Sackett levede og kémpede blandt indianerne og gav néring til legenden om en magtfuld medicinmand, som indianerne kaldte Ni‘kwana, mysteriernes mester. Og sammen med Itchakomi, den stolte Natchee-prinsesse, banede han den vej, som hans efterfþlgere ville komme til at fþlge.

Louis L‘Amours uforglemmelige storvérk om Sackett-familiens liv i Amerika i perioden 1600-1879. Hvert bind kan léses for sig.

Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populĂŠre storytellers med sine rĂ„ og underholdende fortĂŠllinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strĂžg ind pĂ„ de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv vĂŠre en trovĂŠrdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kĂŠrlighed til naturen og hans lĂžbende historiske research gav ham indsigt i og forstĂ„else for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grĂŠnseland.