(1661)

Nicklas Bendtner - Begge sider

ljudbok och e-bok


VINDER AF ÅRETS SPORTSBOG 2019

Nicklas Bendtners liv og karriere har vÊret spÊkket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder pÄ det danske landshold og som professionel i verdensberÞmte klubber som Arsenal og Juventus. Han har ogsÄ vÊret tÊt pÄ at sÊtte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I denne selvbiografi fortĂŠller Nicklas Bendtner – med en bemĂŠrkelsesvĂŠrdig ĂŠrlighed – om sit livs lyse og mĂžrke sider. Om at vĂŠre Amagerdreng med ĂŠre og stolthed. Om at kĂŠmpe sig til toppen i verdens hĂ„rdeste liga. Om at blĂŠse pĂ„ hierarkiet og score de fĂžrste vigtige mĂ„l for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en rĂŠkke af fodboldens stĂžrste stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en hĂžjt elsket sĂžn, som han ikke altid har fĂ„et lov at se. Om at blive svigtet af sine nĂŠrmeste. Om hvad penge kan gĂžre ved folk. Om at vĂŠre sĂ„ talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakulĂžst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle fĂ„ skĂŠbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Han har vÊret mere beundret, mere forkÊtret og mere forhÄnet end stort set alle andre danske helte og skurke i sportens verden.

Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil nu. Efter halvandet Ă„rti – skiftevis pĂ„ toppen og bunden – er Nicklas Bendtner endelig klar til at fortĂŠlle sin historie. Vel at mĂŠrke hele historien. RĂ„t for usĂždet. Uden at skĂ„ne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Bogen er skrevet i et nĂŠrt samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som blandt andet er kendt for sin anmelderroste livsfortĂŠlling om Jakob Ejersbo, Jakob var her. De to har over en Ă„rrĂŠkke bygget en usĂŠdvanlig fortrolighed op