(124)

Noget for noget

ljudbok och e-bok


”Problemet med mig er, at jeg ikke kan give slip pĂ„ tingene. NĂ„r jeg spotter et problem, fĂ„r jeg lyst til at fikse det. Det er ikke for ingenting, at jeg har fĂ„et kĂŠlenavnet Fixie.”

Da en lÊkker fyr pÄ en café spÞrger Fixie Farr, om hun vil holde Þje med hans computer, redder hun den mirakulÞst fra en total katastrofe. Som tak lover ejeren, Sebastian, hende en tjeneste som Fixie selvfÞlgelig ikke har tÊnkt sig at indlÞse.

Eller ... det har hun i hvert fald ikke, fÞr hendes gamle crush desperat har brug for hjÊlp, og Fixies eneste valg er at opsÞge Sebastian. Det skulle kun have vÊret den ene tjeneste, men én bliver hurtigt til flere, og hun hvirvles ind i Sebastians liv gennem alt fra smÄ Êrinder til store livsbeslutninger. Det efterlader Fixie med mange nye fÞlelser og et svÊrt valg.

Skal hun lade sig styre af sine forpligtelser, eller tÞr hun for fÞrste gang tage springet, stÄ op for sig selv og kÊmpe for det, hun fÞler for Sebastian?

Noget for noget er en uimodstÄelig historie om kÊrlighed, frigÞrelse og en tjeneste, der Êndrer alt 


"En perle af en roman." – Jodi Picoult

”Kinsellas klassiske hjertevarme, spidsfindighed og evne til at fĂ„ sine lĂŠsere til at grine hĂžjt gĂžr Noget for noget til endnu en sikker vinder fra feelgood-genrens mester.” – New York Journal of Books

”Endnu en fuldtréffer fra Sophie Kinsella!” – Chick Lit Central

“Kinsella er kendt for sit skarpe, satiriske blik for sin samtid, og i Noget for noget udstilles influencerkultur og hverdagssexisme effektivt og humoristisk.” – Independent.ie