(226)

Noitavasara

ljudbok och e-bok


Merentuoksuinen dekkarisarja jatkuu

Ann Rosmanin Noitavasara jatkaa rikostutkija Karin Adlerista kertovaa merellistÀ dekkarisarjaa.

RetkellÀ olevat koululaiset jÀrkyttyvÀt pahanpÀivÀisesti löytÀessÀÀn metsÀstÀ pÀÀttömÀn naisen ruumiin, joka on puettu keskiaikaisiin vaatteisiin. Pihaansa hoitava rouva Wilson kauhistuu, kun puutarhasta löytyy ihmisen pÀÀ. Ruumis ja pÀÀ eivÀt kuulu yhteen, ja rikostutkija Karin Adler on ymmÀllÀÀn. Pian löytyy toinen surmattu nainen, ja sitten kolmas. Tappaja tuntuu imitoivan 1600-luvun noitaoikeudenkÀynneissÀ langetettuja rangaistuksia, ja keskiaikaan sijoittuvien roolipelien harrastajat herÀttÀvÀt tutkimusryhmÀn epÀilykset.

Noitavasara on toinen osa Ann Rosmanin rikostutkija Karin Adlerista kertovassa dekkarisarjassa, joka sijoittuu Ruotsiin BohuslÀnin rannikolle. NÀissÀ merellisissÀ dekkareissa tuuli tuivertaa ja aallot pÀrskyvÀt.

Ruotsalainen Ann Rosman (s. 1973) asuu BohuslÀnin rannikolla, Marstrandin pikkukaupungissa perheensÀ kanssa. HÀn rakastaa merta ja saaristoa ja on harrastanut purjehdusta pienestÀ pitÀen. Rosman on opiskellut taloustiedettÀ ja tietojenkÀsittelyÀ ja työskennellyt IT-konsulttina, mutta nykyisin hÀn tekee sitÀ mitÀ oikeasti haluaa: kirjoittaa pÀÀtoimisesti dekkareita.

Sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet kirjat Majakkamestarin tytÀr, Noitavasara, Porto Francon vartija, Marstrandin myrkyttÀjÀ, Arvoitus pinnan alla sekÀ Sukellus syvyyksiin. SeitsemÀs osa Myrskyn silmÀ julkaistaan suomennettuna joulukuussa 2023.


UpplÀsare: Sanna Majuri
LĂ€ngd: