(0)

Nold i modvind

ljudbok och e-bok


KÞbenhavnerdrengen Nold har langt fra et kedeligt liv. Men nogle gange kan det dog godt blive lidt for spÊndende! NÄr det ikke handler om de sÊdvanlige drengestreger eller de noget usÊdvanlige overvÊrelser af forbryderbander, opdager Nold noget, som han Þnskede, han ikke havde fundet ud af. Nolds forÊldres Êgteskab fungerer ikke helt sÄ godt mere, og pludselig opdager Nold sin far sammen med en fremmed dame ... Imens forÊldrene arbejder pÄ deres Êgteskab, bliver Nold sendt til Jylland, hvor han blandt andet opdager nogle krybskytter ...

Torben Nielsens serie om Nold omhandler en ung dreng og hans opvÊkst i KÞbenhavn. Det er ikke altid lige let at blive Êldre, men uanset om det handler om drengestreger eller familieproblemer, bliver Nold nÞdt til at klare sig igennem det. Men nogle gange er det nu meget rart ogsÄ at fÄ hjÊlp af sine venner.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bÞger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterÊre debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han bÄde bÞrnebÞger sÄvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for Ärets bedste krimi for bogen "Nitten rÞde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islÊt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to Ärtier.