(4)

Noras bog

ljudbok och e-bok


Den ikoniske serie om den ildfulde og ambitiĂžse kriminalreporter Annika Bengtzon forandrede krimien som genre og gjorde Liza Marklund verdensberĂžmt.

I en fashionabel villa uden for Stockholm bliver forretningsmand og tidligere rigsdagsmedlem Ingemar Lerberg fundet bevidstlÞs og grusomt tortureret. Hans hustru, Nora, er sporlÞst forsvundet, og Annika Bengtzon fÄr til opgave at skrive om sagen for KvÀllspressen.

Samtidig forsÞger hun og hendes nye samlever, Jimmy Halenius, at fÄ familielivet med sammenbragte bÞrn til at fungere, men Jimmys bÞrn kan ikke udstÄ Annika. Desuden er hendes eksmand vred og bitter.

PĂ„ KvĂ€llspressen bliver avisens chefredaktĂžr, Anders Schyman, udsat for voldsomme anklager i forbindelse med en gammel reportage, der i sin tid indbragte ham Sveriges stĂžrste journalistpris. Mens Ingemar Lerberg synker dybere og dybere i sin koma, og kritikken mod Anders Schyman forstĂŠrkes, tegner der sig et gradvist tydeligere billede af, at noget er helt galt bag de pĂŠne facader i Stockholms whiskybĂŠlte. Hvorfor vil nogen pine en tidligere politiker ihjel? Og frem for alt – hvor er Nora?

Noras bog er tiende bind i den prisbelĂžnnede krimiserie om Annika Bengtzon.


UpplÀsare: Julie Riis
LĂ€ngd: