(5)

Nordstjernen

ljudbok och e-bok


Tre mennesker sĂŠtter sig op mod det nordkoreanske regime og risikerer alt.

Sydkorea, 1998: En teenagepige forsvinder sporlĂžst fra en strand. Tolv Ă„r senere i USA forsĂžger CIA at rekruttere hendes tvillingesĂžster Jenna. Beviser for at hendes sĂžster stadig er i live og befinder sig i Nordkorea dukker op, og Jenna vil gĂžre alt for at redde hende – ogsĂ„ selvom redningsmissionen fĂžrer hende dybt ind i det aflukkede regimes hjerte.

I jagten pÄ sin sÞster krydser Jennas veje Cho Sang-ho, en hÞjtstÄende embedsmand fra det nordkoreanske regime, der snart fÄr sine egne grunde til at trodse styret. OgsÄ i provinsen ulmer den civile ulydighed, hvor en kvinde fra landet finder en af fjendens forbudte balloner med sydkoreansk proviant og involveres i en farlig, men lukrativ sortbÞrshandel. En skjult fortid vÊver hendes skÊbne sammen med Cho Sang-hos, og da de mÞder hinanden, mÄ de kÊmpe for at overleve regimets rÊdsler.

Hver isÊr gÞr de det utÊnkelige: GÄr op mod det kommunistiske styre og sÊtter deres eget og deres familiers liv pÄ spil.

”Hésblésende og uhyre féngslende” Daily Mail

”EkstraordinĂŠr 
 klog, sofistikeret, spĂŠndende – og vigtig. Hvis du skal prĂžve Ă©n ny ting i Ă„r, sĂ„ vĂŠlg Nordstjernen.” Lee Child

”En fremragende thriller” Publishers weekly

”En mesterlig skildring af livet under Kim Jong-uns styre, hvor alle, rig sĂ„vel som fattig, lever i frygt for den altseende efterretningstjeneste.” The Guardian

”En gribende fortélling om bortfþrelse og flugt i Nordkorea 
 Yderst underholdende.” The Washington Post


UpplÀsare: Pernille Lyneborg
LĂ€ngd: