(0)

Nyt liv med dr. Bachs blomstermedicin

e-bok


"Den engelske lÊge dr. Edward Bachs blomstermedicin har i de sidste Ärtier fundet sin plads blandt nutidens udvalg af alternative helbredelsesmetoder. Som en udlÞber af urtemedicinen, lÊgekunstens Êldste gren, hÞrer blomstermedicinen til blandt de veje til genskabelse af den legemlige og sjÊlelige sundhed, der er baseret pÄ indtagelse af lÊgemidler."

De sidste mange Ärtier har flere og flere lÊger, dyrlÊger og andre behandlere fÄet Þjnene op for blomstermedicinens mange anvendelsesmuligheder som supplement til den moderne lÊgevidenskabs behandlinger. Jens-Erik Risom fortÊller i bogen her fra 1995 om dr. Edward Bachs mange remedier til behandling af bÄde fysiske og psykiske problemer. Han beskriver, hvordan det kan vÊre muligt at opnÄ helbredelse eller bedring gennem brug af en af dr. Bachs mange naturlige remedier.

NB. OpsÞg altid din lÊge, hvis du fejler noget. Dr. Bachs medicin kan bruges som supplement til behandling af lidelser, men kan ikke nÞdvendigvis stÄ alene.

Jens-Erik Risom (f. 1951) er akupunktĂžr og underviser i meditation. Han er uddannet i akupunktur fra International College of Oriental Medicine i London og certificeret i traditionel kinesisk medicin fra Academy of Traditional Chinese Medicine i Beijing. Risom har i 35 Ă„r trĂŠnet meditation i bl.a. Indien, Japan, England og Danmark og er isĂŠr optaget af nytolkninger af zen og tibetansk buddhisme i lyset af moderne dybdepsykologi og eksistentiel filosofi. Siden 2008 har han vĂŠret leder af Skolen for Anvendt Meditation og har skrevet en rĂŠkke bĂžger om meditation, sundhedsfremme og personlig udvikling.