(14)

Offergaven

ljudbok och e-bok


“Man har mere end svĂŠrt ved at slippe den konstant fascinerende lĂŠsning. Eneste trĂžst efter sidste side er, at der heldigvis er to bind mere pĂ„ vej fra dalen. Jeg kan nĂŠsten ikke vente.” – Politiken ***** [5 hjerter] (om Den usynlige vogter, bind 1)

Et tragisk dÞdsfald i Elizondo-dalen virker mistÊnkeligt: En lille pige, blot nogle mÄneder gammel, bliver fundet dÞd i sin seng. I panden har hun et rÞdt mÊrke, en plet pÄ stÞrrelse med en knap, som om noget er blevet presset mod hendes ansigt. Pigens oldemor pÄstÄr, at ulykken er Ingumas vÊrk; dÊmonen som forhindrer de sovende i at bevÊge sig og stjÊler deres ÄndedrÊt, sÄ de dÞr i sÞvne.

De retsmedicinske analyser fÄr politikommissÊr Amaia Salazar til at se nÊrmere pÄ andre spÊdbÞrnsdÞdsfald. Efterforskningen afdÊkker et mÞnster, som politiet aldrig har set magen til. Og et voldsomt uvejr truer med at begrave den grufulde sandhed én gang for alle.

———————

Offergaven er tredje og sidste bind i den fascinerende, spanske spÊndingstrilogi med den kvindelige politikommissÊr Amaia Salazar i hovedrollen. Trilogien blev indledt med Den usynlige vogter og efterfulgt af De glemte bÞrn. Trilogien byder pÄ intens spÊnding og udspiller sig i en varm og autentisk atmosfÊre. Den foregÄr i den smukke Baztån-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.

Dolores Redondo har sat en milepél inden for spansk spéndingslitteratur. – El Mundo

En féngslende psykologisk thriller. – Publisher’s Weekly

Spanske Dolores Redondo er fĂždt i 1969. BaztĂĄn-trilogien er hendes debut som forfatter. Trilogien har solgt mere end 600.000 eksemplarer i Spanien og er oversat til 32 sprog.

Trilogien udgÞres af: Den usynlige vogter, De glemte bÞrn og Offergaven. Alle tre bÞger fÄs indbundne


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: