(220)

Offermageren

ljudbok och e-bok


Offermageren er fĂžrste bind i Viveca Stens spĂŠndende nye krimiserie, der foregĂ„r i det store svenske skiomrĂ„de Åre.

SkisĂŠsonen er netop startet i Åre, da et stivfrossent lig bliver fundet i en af liftene. Alt tyder pĂ„, at der er tale om et mord. Daniel Lindskog er nybagt far og politiassistent ved Åre Politi og bliver sat pĂ„ sagen sammen med sin nye kollega Hanna Ahlander, der er blevet fyret fra sin stilling ved politiet i Stockholm. Sneen fyger, temperaturen falder, og flere er i fare for at miste livet. Hvor mange vil blive offer for den koldblodige morder, inden Daniel og Hanna har fĂ„et opklaret sagen?

Offermageren er fĂžrste bind i Viveca Stens dramatiske nye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populĂŠre skiomrĂ„de i de jĂ€mtlandske bjerge langt oppe i Sverige. Som altid i sine krimier vĂŠver hun den storslĂ„ede natur sammen med stĂŠrke karakter og skaber en nervepirrende mordgĂ„de, der tryllebinder lĂŠserne.

Viveca Sten (f. 1959) er uddannet jurist og civilĂžkonom og arbejdede i mange Ă„r som chefjurist, indtil hun i 2008 debuterede som forfatter med Stille nu, den fĂžrste krimi i Sandhamn-serien. Siden da er det blevet til hele ti bind i serien, og Viveca Sten er i dag en af Sveriges mest afholdte krimiforfattere og har solgt seks millioner bĂžger.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: