(383)

Oikeus ja kohtuus: William Warwick 1

ljudbok och e-bok


Mestarillisen tarinankertojan uusi sarja alkaa

William Warwickin vÀistÀmÀtön kohtalo on olla rikospoliisi. Vastoin asianajajaisÀnsÀ tahtoa hÀn liittyy Lontoon poliisivoimiin. KerÀttyÀÀn kokemusta ensimmÀisen mentorinsa, kouliintuneen ja elÀmÀÀ nÀhneen konstaapeli Fred Yatesin työparina Williamin innokkuus ja terÀvÀ Àly petaavat hÀnelle pian pestin Scotland Yardin taide- ja antiikkiyksikössÀ, jossa hÀn pÀÀsee ratkomaan ensimmÀistÀ juttuaan: hÀnen tehtÀvÀnÀÀn on löytÀÀ Fitzmolean-museosta varastettu mittaamattoman arvokas Rembrandtin maalaus ja palauttaa se paikalleen.

Jutun ratkaiseminen vaatii taitoa ja sinnikkyyttÀ, ja tutkimusten edetessÀ William törmÀÀ henkilöihin, jotka muuttavat hÀnen elÀmÀnsÀ suuntaa. TaidekerÀilijÀ Miles Faulkner ja hÀnen vaikutusvaltainen asianajajansa venyttÀvÀt sekÀ lakia ettÀ Williamin hermoja. LisÀksi salaperÀinen, Fitzmolean-museossa työskentelevÀ Beth Rainsford saa nuoren rikospoliisin rakastumaan korviaan myöten.

Oikeus ja kohtuus on Jeffrey Archerin uuden sarjan aloitusosa. Sarjan pÀÀhenkilöstÀ William Warwickista on muotoutumassa yksi Archerin kirjailijanuran mieleenpainuvimmista hahmoista.


UpplÀsare: Lari Halme
LĂ€ngd: