(68)

Olympens helte 3 - Athenes udvalgte

ljudbok och e-bok


Annabeth er skrĂŠkslagen. Netop som hun troede, at hun skulle genforenes med Percy efter seks mĂ„neders adskillelse, ser det ud til at Jupiterlejren gĂžr klar til angreb pĂ„ Leos fantastiske kreation, Argo II, der – indrĂžmmet – ser alt andet end venlig ud.

Men det kan jo ikke nytte noget. For det fÞrste vil hun have Percy igen. Og for det andet er det mindst lige sÄ vigtigt for hele missionen, at Halvblodslejren og Jupiterlejren finder ud af at samarbejde pÄ trods af uoverensstemmelser, for ellers kan de godt kysse verdens overlevelse farvel.

For at opfylde profetien mÄ halvgudebÞrn fra begge lejre nemlig sammen drage ud pÄ endnu en farefuld fÊrd. Og selv om de ved, at de temmelig sikkert er pÄ vej ind i en fÊlde, har de intet andet valg end i al hast at sÊtte kursen mod Rom og de eventyr, ofre og rÊdsomt hÊvngerrige guder, som venter der.

Stig venligst om bord pÄ Argo II. Hvis du tÞr...

LEKTØRUDTALELSE

"Dette bind er endnu et hÊsblÊsende eventyr, hvor moderne dÞdelige eksisterer side om side med vÊsener og elementer fra den romerske og grÊske mytologi. ... KÊrligheden hos halvguderne Annabeth og Percy fylder en del. Specielt piger vil elske denne romances problematikker og formentlig ogsÄ gyse og frydes over bogens slutning. Bogen er velskrevet, sproget afvekslende og handlingen tempofyldt. Man kan ikke undgÄ at blive imponeret over forfatterens store mytologiske viden. Velskrevet 3. del i en spÊndende serie. EfterfÞlgeren mÄ gerne komme hurtigt." LektÞr: Stine Veisegaard

PRESSEN SKREV

" ... en vérdig og veloversat begyndelse til en god rejse med et nyt hold halvguder." - Weekendavisen om Den fortabte helt – bind 1 i Olympens helte

"Riordans elegante sammenvévning af forskellige kulturers mytologier til en moderne billedfyldt fortélling fortsétter med at imponere i Neptuns sþn.!" - VOYA om Neptuns sþn – bind 2 i Olympens helte".