(52)

Olympens helte 5 - Olympens blod

ljudbok och e-bok


Olympens blod er femte og sidste bind i Olympens helte-serien.

Selv om det grÊske og romerske mandskab om bord pÄ Argo II er kommet langt og har fundet ud af mangt og meget under deres prÞvelser, synes de stadig ikke at vÊre tÊttere pÄ at besejre jordgudinden Gaia. Hendes giganter - alle hendes giganter - har rejst sig til kamp, og de er stÊrkere end nogensinde fÞr.

De mÄ pinedÞd stoppes fÞr Spe-festen i Athen, hvor Gaia planlÊgger at ofre to halvguder. Hun har brug for deres blod - Olympens blod - for selv at vÄgne. Halvguderne har stadigt oftere drÞmme og syner om et forfÊrdeligt slag i Halvblodslejren. AnfÞrt af Octavian er den romerske legion fra Jupiterlejren nÊsten tÊt nok pÄ til at indlede et angreb pÄ den. SÄ selv om det er fristende at tage Athena Parthenos-statuen med til Athen som et hemmeligt vÄben, ved halvgudevennerne, at den hÞrer til pÄ Long Island, hvor den mÄske vil kunne stoppe krigen mellem de to lejre. Athena Parthenos-statuen skal mod vest, Argo II mod Þst.

Guderne selv, der stadig er forvirrede og personlighedsspaltede mellem deres grĂŠske og romerske identiteter, er nyttelĂžse.

Rick Riordan har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum. Percy Jackson var hans fĂžrste bĂžrnebog.

Rick Riordan bor i Texas med sin kone og to sĂžnner.


UpplÀsare: Michael Thorsen
LĂ€ngd: