(0)

Om at spise dyr

e-bok


Som sÄ mange andre svingede Jonathan Safran Foer som helt ung mellem at vÊre skiftevis altÊdende og vegetar. Men da han selv skulle vÊre far og dermed snart ville komme til at tage nogle vigtige beslutninger omkring mad pÄ sit barns vegne blev hele spÞrgsmÄlet pludselig mere akut pÄtrÊngende. Foer besluttede derfor selv at forsÞge at finde svarene. En sÞgen der blandt andet fik ham til at snige sig ind pÄ industrielle fjerkrÊfarme dissekere de fÞlelsesladede ingredienser fra barndommens middagsborde samt undersÞge nogle af sine mest instinktive sondringer imellem rigtigt og forkert.

Med sin sammenfletning af filosofi litteratur videnskab og personlige erindringer samt et stĂžrre detektivisk arbejde griber Foer fat om de mange historier vi benytter for at retfĂŠrdiggĂžre vores spisevaner.

Om at spise dyr er en pÄ en gang oplysende generÞs og stÊrkt animerende bog men skrevet med en forsonende humor: En bog der med garanti vil fÄ enhver der lÊser den til i al fremtid at betragte deres middagstallerken i et andet lys