(71)

Ondskab: Ruth stjal mit liv

ljudbok och e-bok


Forestil dig at du vÄgner op som 28-Ärig og indser, at hele dit liv har vÊret én stor lÞgn. Din familie er ikke dem, du tror de er. Dit Êgteskab er ikke dit eget valg. Dit liv er i hÊnderne pÄ mennesker, som misbruger og udnytter dig. Den person du tror du er, er i virkeligheden blevet dikteret dig helt fra din barndom. Din identitet, dine tanker, dine holdninger, din tro. Hele din verden, er blevet fordrejet.

SÄdan vÄgnede Sophia Evensen endeligt op til realiteterne, en dag i august 2005. Hun havde en uge til at forberede sig pÄ at miste alt, hvad hun ejede. Hendes karriere, hendes familie, hendes Êgteskab, og endda hendes egen datter. Med et hjernevasket sind og bagage fra en barndom som den udstÞdte datter af landets mest kendte, religiÞse sektleder begav hun sig ud pÄ en rejse mod sand frihed. En nÊsten umulig kamp pÄ liv og dÞd, i jagten efter hendes sande jeg.

Sophia Evensens sande historie er en vanvittig beretning om religiÞs fanatisme, hjernevask, foruroligende afslÞringer, skilsmisse, kÊrlighed og intriger, og en kontroversiel kamp mellem gode og onde krÊfter i hendes personlige opgÞr med forbryderen i hendes liv. Hendes egen mor, Ruth Evensen, leder af frimenigheden Faderhuset, der udlÞste en af landets stÞrste skandaler ved opkÞbet af den mest omstridte bygning i Danmark, Ungdomshuset pÄ Jagtvej 69 i KÞbenhavn.

Det er en bog om ondskab uden grÊnser. Ondskab med et eneste formÄl - den totale magt!

Bogen udkom fĂžrste gang i 2008.