(318)

Onnellinen lapsi

ljudbok och e-bok


Kasvatusgurun tÀrkein kirja

Jari Sinkkonen kertoo, miten kasvatetaan onnellinen lapsi. HÀn avaa maanlÀheisesti mitÀ tiedetÀÀn lapsen kehityksestÀ, perÀÀnkuuluttaa tervettÀ jÀrkeÀ kasvatuskeskusteluun ja antaa kannustavaa tukea vanhemmille.

Lapsi ei ole onnellinen silloin kun hÀnen tieltÀÀn poistetaan kaikki mielipahaa aiheuttava. Toisaalta kovuutta hakemallakaan ei onnellisuutta aikaansaada. Vaihtuvia kasvatusmuoteja seuraamalla menee sekÀ vanhempi ettÀ lapsi pÀÀstÀÀn pyörÀlle.

Onnellinen lapsi kertoo nÀiden sijasta turvallisen kiintymyssuhteen merkityksestÀ, hyvÀn itsetunnon kehittymisestÀ, rennon yhdessÀ olon hyödyllisyydestÀ, toimivan vuorovaikutuksen opettelemisesta, rajojen asettamisen tÀrkeydestÀ ja rakkauden osoittamisen vÀlttÀmÀttömyydestÀ.

LÀÀketieteen tohtori, lastenpsykiatrian dosentti Jari Sinkkonen (s. 1951) tunnetaan monista asiantuntevista ja humoristisen lÀmpimistÀ terveys- ja kasvatusalan tietoteoksistaan sekÀ työstÀÀn Pelastakaa Lapset ry:n ylilÀÀkÀrinÀ. PitkÀn ja arvostetun uransa aikana hÀnestÀ on tullut tunnettu lapsen psyykkisen kehityksen ja mielenterveyden asiantuntija, joka ei pelkÀÀ asettua vaihtelevia kasvatuksen muotivirtauksia vastaan.


UpplÀsare: Ari-Matti Hedman
LĂ€ngd: