(0)

Operation Mermaid

e-bok


Skandalen om Amanda Jacobsen og Gate Gourmet

Den historiske svindelsag mod tidligere direktÞr i Gate Gourmet, Amanda Jacobsen, har hidtil vÊret kendt som en isoleret sag mod en enkelt grÄdig medarbejder. Trin for trin afslÞrer forfatter og undersÞgende journalist Thomas G. Svaneborg i denne bog, at sagen er langt mere vidtgÄende og trÊkker trÄde helt til toppen i den internationale forretningsverden.

Operation Mermaid er noget sÄ sjÊldent som en dansk dokumentarisk business-thriller om en af de seneste Ärs mest spektakulÊre svindelsager i Europa. Takket vÊre en serie eksklusive interviews med Amanda Jacobsen og et enestÄende skriftligt kildemateriale har Thomas G. Svaneborg kortlagt, hvordan den danske forretningskvinde kunne stjÊle 138 mio. kr. fra sin arbejdsgiver, uden at nogen opdagede det, fÞr hun selv brÞd sammen og tilstod sin forbrydelse.

FortÊllingen kommer desuden helt ind bag kulisserne i krisestyringen og den efterfÞlgende oprydning i Gate Gourmet.Operation Mermaid giver et rystende indblik i, hvordan tyveri, lÞgn og korruption hersker pÄ alle niveauer i den verdensomspÊndende koncern.