(1)

Operation Raket

e-bok


En enorm flamme skÞd ud fra rakettens dyser. Sneen smeltede i mange meters omkreds og fordampede. SÄ hÊvede raketten sig ganske langsomt pÄ en ildpude, accelererede og drÞnede op mod den klare blÄ himmel.

Heinze IV var pÄ vej!

Frits Remar er fÞdt i 1932 i KÞbenhavn. Efter en meget tilfÊldig skolegang begyndte han i 1949 at sÊlge annoncer, indtil han i forÄret 1972 helt helligede sig sine kriminalromaner. Siden debuten i 1967 er der fra hans hÄnd kommet to kortromaner, 12 noveller, 50 kriminalgÄder og 36 kriminalromaner.

Lars Nords liv i forsvarets efterretningstjeneste sender ham verden rundt og ud i alle mulige vanvittige situationer, men indimellem bliver det lige spÊndende nok. For eksempel nÄr han er ved at fÄ skÄret halsen over af en sindssyg, amerikansk mangemillionÊr, blive stranguleret i en napolitansk sidegade, forsvinde i et polsk fÊngsel eller fÄ maven fyldt med maskinpistolkugler af en uruguayansk bandit. Men med lidt held og hjÊlp fra sine trofaste soldaterkammerater overlever han den ene fare lige tids nok til at nÄ den nÊste.