(0)

Orgasmekløften med Anton Wrisberg, Eva Lilja Lund og Maja Kirstine Grønbæk Øilo

ljudbok


Maja gik i lang tid og troede, at hende og hendes partner var ligestillede, når det kommer til antallet af orgasmer, de hver især får, når de har sex sammen. Lige indtil nogen bad hende om at tælle dem.

For Eva har det med orgasmerne aldrig været svært sådan rent praktisk. Vejen til at få dem har dog indimellem føltes lidt mekanisk, og det med at sige til og fra har heller ikke altid været lige nemt - og så er det altså alligevel blevet til en faket orgasme eller to.

Som mand har Anton statistisk set the upper hand, når det kommer til det store orgasmeregnskab. Alligevel mener han, at der er grund til at lade sig inspirere af mange kvinders tilgang til sex.

I dette afsnit af Sexpanelet stiller vi skarpt på orgasmekløften og spørger, hvordan både kvinder og mænd kan få mere ud af den sex, de har. Vi taler bl.a. om forskellige typer af orgasmer og veje til at få dem, om at kunne tale om sin nydelse uden at pege fingre, om hvad man kan gøre, hvis man kommer for hurtigt, og om slet ikke at kunne komme overhovedet. Og så er der selvfølgelig dømt klit-quiz!

Lyt med, når Sexpanelet deler egne erfaringer og gode råd om det store O og besvarer 1.000-kroners spørgsmålet: Tæller multiple orgasmer under samme samleje som én eller flere orgasmer?!

Og psst! I dette afsnit refereres der til TV2 Echo dokumentaren 'Kom du?'. Den kan du fange på TV2 Play!

Har du et dilemma, som Sexpanelet skal tage op? Så kan du skrive anonymt til os her: https://bit.ly/sexpanelet

Ugens sexpanel: Anton Wrisberg, Eva Lilja Lund og Maja Kirstine Grønbæk Øilo

Redaktør: Christian Bennetsen

Idé, klip og tilrettelæggelse: Emma Libner

Musik: Fewtile - Heat

Coverbillede: Malene Nelting

Grafik: Helga Askehave

SEXPANELET

Hvordan sexter man uden at krumme tæer? Hvad stiller man op, hvis naboens sexliv forstyrrer ens nattesøvn? Og er der overhovedet håb forude, hvis det viser sig, at cutien fra Tinder ikke kan finde klitten?!

I Sexpanelet får du svar på de største og mindste spørgsmål og dilemmaer fra sengekanten, når Emma Libner hver uge inviterer tre gæster i studiet til en snak om alt det klodsede, skæve og mindre sexede, som kan opstå i soveværelset og i Tinder-indbakken.

Lyt med, når Sexpanelet deler sjove anekdoter og tvivlsomme råd om alt fra dating til dirty talk!

Emma Libner (f. 1994) er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet.

Hun er vært på podcastserien 'Kh Underlivet' og forfatter til bogen med samme navn. Derudover holder hun foredrag og rådgiver virksomheder om, hvordan de bedst imødekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Uppläsare: Emma Libner

Längd: