(4)

Ostekartellet

ljudbok


Swingerklub, svampe-te, nÞgenyoga, baconleverpostej, skedesvamp og alt for meget ost ... Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil pÄ ingen mÄde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, som hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesvÊrdige eksemplar pÄ kloden. Med sig selv som tÊtteste ven og et par stykker i sin nÊrhed vÊlter hun rundt i flere oplevelser end den gennemsnitlige kvinde pÄ hendes alder.

Jessie sþger ikke kérligheden og hader ordet forelskelse. Hun vil vére fri for alt, der hedder villa, vovse og Excel-budget. Desvérre sker der noget uventet – som der ofte gþr for den type – og Jessie ender ikke ufrivilligt i et trekantsdrama.

Ostekartellet er en selvstÊndig efterfÞlger til romanen DÄsemakrellen. Du tages med pÄ en skÞr og underholdende rutsjebanetur, hvor du bare skal lÊse, grine og mÄske lade dig inspirere. Det er ikke altid for sarte sjÊle, og anstÞdeligt sprogbrug forekommer, men hvis du ikke er sippet, sÄ god lÊselyst!

Mary Uhrenholt er forfatter og blogger og bosat i KĂžbenhavn K med sin familie.


UpplÀsare: Rie SÞrensen

LĂ€ngd: