(0)

Outside

e-bok


"Far er trÊt, da han kommer hjem, sÄ hun fortÊller ham ingenting om heksen, som hun har besÞgt og drukket saftevand hos, og som ikke var en rigtig heks alligevel, men bare lignede.

"Hvor er jeg stolt af dig," siger far, "at du ikke ringer i tide og utide. Du aner ikke, hvor idiotisk, det virker, nÄr man er midt i et mÞde."

Nej, det aner Sisse ikke noget om."

Marianne Hesselholts noveller fortÊller om fÞlelsen af at blive efterladt og den ensomhed, der fÞlger for dem, der lever pÄ kanten af samfundet, og som ikke nÞdvendigvis har nogen til at tage sig af dem. Samlingen indeholder novellerne Nissen, Pigen og heksen, Rikkes fÞdselsdag, Frederiks forÄr, Tak og tak, Vrede, HÞr sÄ her, KÊrlighed, GrÞnne tegn, GÄr ikke alene, Papir i parken og Tage.

Den danske forfatter Marianne Hesselholt (f. 1943) er uddannet cand.mag. i fransk og dansk fra Aarhus Universitet og arbejdede efterfĂžlgende som gymnasielĂŠrer. Marianne Hesselholt har udgivet en lang rĂŠkke novellesamlinger samt historiske og biografiske romaner. I sine noveller har hun blandt andet beskĂŠftiget sig med sygdommen demens.