(0)

Pan og pindprinsen : Et moderne eventyr

e-bok


Pan og pindprinsen er et klassisk eventyr, der har fÄet en overhaling, sÄ det er blevet tidssvarende. I de eventyr, som vi alle fik lÊst hÞjt som bÞrn, var der altid en morale eller en beskrivelse af samfundsmÊssige udfordringer eller problematikker. Det gÊlder ogsÄ for Pan og pindprinsen, der er den fÞrste bÞrnebog pÄ dansk, der i eventyrform beskÊftiger sig med homoseksualitet. Historien er en hyldest til mangfoldigheden, og den understreger vigtigheden af, at man accepterer den mÄde, man selv og andre er skabt og lever pÄ.

Eventyret er fortalt i et letlĂŠst sprog og er sĂŠrlig velegnet til hĂžjtlĂŠsning for mindre bĂžrn. Det kan dog sagtens lĂŠses af stĂžrre bĂžrn og voksne, da dets finurlige sprogunivers har noget at sige til lĂŠsere i alle aldre.

Om forfatterne

Ibi-Pippi (f. 1977) er forfatter, kunstner og politisk aktivist. Han er pÄ kort tid blevet landskendt for sine kunstneriske happenings, der blandt andet har sat fokus pÄ homoseksuelles rettigheder, materialistisk overforbrug og dyrevelfÊrd. Han er desuden forfatter til flere bÞger og digtsamlinger.

Poul Pava (f. 1967) er kunstner, designer, jazzmusiker og digter. Han har malet i over 30 Ă„r og er kendt for de karakteristiske figurer i naiv og spontan stil, der beskriver ”barnet i os alle”. Hans univers indeholder alt fra stĂžrre malerier, lĂŠrredstryk, posters, design pĂ„ porcelĂŠn og meget andet.

Specifikationer: