(13)

Pantomime

ljudbok och e-bok


Sharon Crane har mistet alt, undtagen troen pÄ sin uskyld og kÊrligheden til sin sÞn.

Der er gÄet to Är siden den augustnat, hvor hendes mands elskerinde blev klynget op over en tagbjÊlke med et reb om halsen og bestialsk drÊbt.

Sharon afsoner en behandlingsdom for mordet og har ikke set sin mand og sin sÞn i to Är. Hun overlever pÄ drÞmmen om frihed, retfÊrdighed og genforening med sin sÞn, indtil den morgen hun for fÞrste gang for chancen for at flygte ... og griber den.

Udenfor, i en labyrint af mÞrke: jaget, desperat og i kaplÞb med tiden, gÄr det efterhÄnden pÄ for hende, at intet er som det ser ud til, at fortiden kaster lange skygger, og at hun kÊmper mod en ondsindet og listig fjende, der er fast besluttet pÄ at ÞdelÊgge hende.

"Er man som lÊser en hund efter blod og psykologisk gys og sÊtter pris pÄ et fortÊllesprog med gang i effekterne, sÄ er der noget at hente her."

Beth HĂžst, lektĂžr

Annika hvon Holdt har altid skrevet historier og fik allerede som ganske ung udgivet noveller i amerikanske blade og antologier, men begyndte fÞrst at skrive pÄ fuld tid i 2000. Debut-romanen, HjemsÞgt, udkom i 2001 og blev en bestseller med 38.000 solgte bÞger i Danmark. Hun vandt Bog og Idé-prisen for romanen Nattetimen i 2003.


UpplÀsare: Louise Herbert
LĂ€ngd: