(853)

Parisuhteen tunnelukot: Avaimia toimivaan rakkauteen

ljudbok och e-bok


LöydÀ avaimet onnelliseen parisuhteeseen.

Kimmo Takasen klassikkokirjat tunnelukoista saavat jatkoa parisuhdeteemalla! Miten tunnelukot ohjaavat kÀyttÀytymistÀmme parisuhteessa? Runsaasti kÀytÀnnön ohjeita ja harjoituksia, joiden avulla lukkoja voidaan yhdessÀ murtaa.

Toistamme parisuhteissamme usein samankaltaisia toimintamalleja, jotka aiheuttavat tyytymÀttömyyttÀ ja estÀvÀt meitÀ olemasta onnellisia. Tunnelukot saavat meidÀt kÀyttÀytymÀÀn ristiriitatilanteissa lapsen tavoin. TÀllöin emme osaa kertoa riittÀvÀsti tarpeistamme ja tunteistamme ja jÀÀmme parisuhteessa vaille tarvitsemaamme hyvÀksyntÀÀ, arvostusta tai lÀheisyyttÀ ja pÀÀdymme kamppailemaan epÀmukavien tunteidemme kanssa.

Suositun Tunne lukkosi -kirjan tekijÀ Kimmo Takanen pureutuu nyt erityisesti parisuhteen ongelmakohtiin ja antaa ratkaisun avaimet tunnelukkotyöskentelyn kautta. Kirja kuvaa 18 erilaista tunnelukkoa, kertoo miten ne ovat muodostuneet ja auttaa meitÀ tiedostamaan ja ymmÀrtÀmÀÀn niiden merkityksen parisuhteemme haasteissa. Esimerkkien avulla esitetÀÀn, millaisia tunteita ja millaista haitallista kÀyttÀytymistÀ tunnelukot saavat aikaan parisuhteessa. Kirja tarjoaa avaimia suhteen lukkoihin, se tuo esille työmenetelmiÀ ja harjoituksia ja testejÀ, joiden avulla lukkoja voidaan yhdessÀ murtaa.

Kimmo Takanen toi tunnelukot suomalaisten tietoisuuteen Tunne lukkosi -kirjalla, josta on tullut jo suomalaisen self help -kirjallisuuden klassikko. Sittemmin kymmenet tuhannet ovat löytÀneet hÀnen teoksistaan apua parempaan itsetuntemukseen ja avoimempaan itseilmaisuun. Takanen pitÀÀ yllÀ suosittua nettisivustoa tunnelukkosi.fi ja toimii skeematerapian kouluttajana.