(1)

Paw i urskoven

ljudbok och e-bok


I den fÞrste "Paw"-roman, mÞder vi Paw, der bliver fÞdt i den sydamerikanske urskov som sÞn af en dansk sÞmand og en indianerkvinde. En tragisk ulykke fÄr faren til at sende Paw til Danmark, da drengen er helt lille. For den lille indianerdreng er livet nordpÄ som en mur, han lÞber panden imod igen og igen. Han mÄ tilbage til urskoven, hvor han hÞrer hjemme.

"Paw i urskoven" fĂžlger drengen i sit rette element, men mens Paw har alt det, han skal bruge, slipper de danske rĂždder ikke helt deres tag i ham.

FÞlg Paw, den danske Robinson Crusoe, pÄ sit livs rejse og oplev en klassiker blandt de danske drenge- og spejderromaner fra starten af det 20. Ärhundrede.

Note fra forlaget:

VĂŠrkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. VĂŠrket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Torry Gredsted (1885-1945) satte ord pĂ„ drengedrĂžmme. Han var en dansk bĂžrnebogsfatter og gjorde sig sĂŠrligt bemĂŠrket som en af dem, der startede bĂžlgen af drengebĂžger i 1920‘erne. Hans mest kendte bĂžger er indianerfortĂŠllingerne "Hokota", "PrĂŠriens sĂžn", og med "Paw" og "Paw i urskoven" skabte han spĂŠndende historier om en dansk indianerdrengs eventyr.


UpplÀsare: Jan Wilhelmsen

LĂ€ngd: