(10)

Pegasus

ljudbok och e-bok


I Tyskland pÄ tÊrsklen til Anden Verdenskrig lever de to venner og enkemÊnd Nicolas og Alex hver deres fredfyldte liv med deres bÞrn. Nicolas og hans families sikkerhed bliver dog truet, da hemmeligheden om hans afstamning kommer frem.

For at overleve mÄ familien flygte til Amerika, og det eneste, som Nicolas og hans sÞnner kan tage med sig, er deres otte fuldblodsheste. To af dem er lipizzanere og en gave fra Alex. Disse fantastiske vÊsner Äbner dÞren ind til et nyt liv og sikrer Nicolas et arbejde hos det berÞmte cirkus Ringling Brothers. Der bliver han og den hvide hingst Pegasus showets stjerner, og en ung og yndig linedanser stjÊler hurtigt hans hjerte.

Men krigsÄrene sÊtter deres spor, og mens Nicolas kÊmper for at tilpasse sig sit nye liv, stÄr Alex og hans to dÞtre over for en stigende fare i Europa. Tragedien rammer pÄ begge sider af Atlanterhavet, og nu hviler begge familiers lykke i hÊnderne pÄ skÊbnen.

Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spÊndende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bÞger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bÞger pÄ verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af lÊsere over hele kloden.


UpplÀsare: Betty Glosted
LĂ€ngd: