(188)

Percy Jackson 2: Uhyrernes hav

ljudbok


Percy har tilbragt et fint, men alt andet lige temmeligt begivenhedslÞst Är, pÄ sin skole i New York, og han glÊder sig nu til sommeren, som skal tilbringes i Halvblodslejren med alle de andre halvguder.

Roen og freden slutter dog noget uventet, da en helt almindelig omgang dÞdbold udvikler sig til et spil pÄ netop liv og dÞd i kamp med et hold grimme kannibalgiganter. Aldrig sÄ snart er denne kamp overstÄet, fÞr Percys veninde, halvguden Annabeth, dukker op med foruroligende nyheder fra Halvblodslejren. De magiske grÊnser, som beskytter lejren mod indtrÊngende, er blevet forgiftede, og hvis ikke en kur mod dette bliver fundet hurtigst muligt, vil halvgudernes eneste sikre tilholdssted blive Þdelagt.

Oven i denne bekymring har Percy nok at gÞre med at tÊnke over sine mÊrkelige drÞmme om vennen Grover. Meget tyder pÄ, at Grover er i fare, men vil Percy kunne regne ud, hvordan han skal komme sin ven til undsÊtning?

Gale guder, mytologiske monstre og en helt, der holder helt frem til sidste side.

Uhyrernes Hav er andet bind i serien om Percy Jackson og olymperne.

Rick Riordan har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum. Percy Jackson er hans fĂžrste bĂžrnebog.

Rick Riordan bor i Texas med sin kone og to sĂžnner.

”Med en préstation, der er hans beskrevne helte vérdig, har Riordan skabt en fortséttelse, som er endnu stérkere end hans overbevisende debut.” – Publisher’s Weekly


UpplÀsare: Emil RÞrbye
LĂ€ngd: