(0)

Perler & pirater

ljudbok och e-bok


BevĂŠbnet med et skattekort forsĂžger to fine damer at finde Ăžen, hvor skattekisten med guld og perler befinder sig. Fire, fĂŠle sĂžrĂžvere tilbyder damerne at sejle dem til Ăžen, men jagten efter skatten viser sig at blive en helt anden oplevelse end hvad de havde forestillet sig.

“Perler & pirater” er et morsomt teaterstykke fyldt med musik og sange, som kan opfĂžres af bĂžrn i alderen 6-8 Ă„r. Bogen indeholder desuden regibemĂŠrkninger sĂ„ den kan bruges som hĂžjtlĂŠsning for mindre bĂžrn.

Gunhild Brethvad (f. 1946) er en dansk pĂŠdagog, musiklĂŠrer og instruktĂžr. Hun har instrueret teater for bĂ„de bĂžrn, unge og voksne og musikken har ofte en central plads i hendes stykker. Som den eneste i Danmark har hun skrevet og instrueret sĂ„kaldte “ble-musicals” - musicals for vuggestue- og dagplejebĂžrn, ligesom hun har opsat adskillige musicals for bĂžrn i alderen 4-10 Ă„r. Brethvad har skrevet flere skĂžnlitterĂŠre bĂžger for bĂ„de bĂžrn og voksne, herunder “Medeas datter” fra 1997 og “Himlen i Ăžjet” fra 1999.