(0)

Pernille Blume, kode: 5-5-5-6

ljudbok


I denne nye sÊson af Talmagi taler vÊrt Annasophia med en rÊkke interessante gÊster og gennemgÄr deres talmagi-kode.

I dette afsnit er den tidligere elitesvÞmmer og OL-guld vinder, Pernille Blume, pÄ besÞg i studiet. Annasophia dykker ned i Blumes talkode, og hvorfor lige netop dén er sÄ sÊrlig. Det er nemlig en sÄkaldt dybdekode, som drejer sig om kropslighed og vitalitet. Sammen undersÞger de, om dybdekoden kan give en forklaring pÄ Pernille Blumes store succes som elitesvÞmmer. De taler ogsÄ om retningsenergi, og hvad den kan fortÊlle om Pernille Blumes ambitioner og mÄl i livet. Til sidst i afsnittet har Blume taget et spÞrgsmÄl med, som Annasophia vil besvare ud fra Talmagiens visdom.

Talmagi

Din fĂždselsdato rummer en kode, der fortĂŠller noget om, hvem du er.

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, og gennem dem kan du lÊre at forstÄ dig selv og din omverden pÄ et dybere plan. NÄr vi kender os selv, har vi det bedre og kan trÊffe bedre valg. Og nÄr vi har en stÞrre forstÄelse for os selv og andre, kan vi gÞre verden til et bedre sted at vÊre.

Annasophia Petri Holm (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun yogalĂŠrer, astrolog og numerolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bĂžgerne ”Alt det, vi ikke ser” og ”Talmagi”.