(27)

Pige i tyverne

ljudbok och e-bok


Lara Lington er midt i tyverne, og hendes liv er noget vÊrre rod: Hendes nystartede firma har i den grad vanskeligheder, hendes forretningspartner og bedste ven er rejst til Goa pÄ ubestemt tid, og sÄ er hun lige blevet dumpet af sit livs kÊrlighed. Hun er godt nok en smule fÞlelsesmÊssigt ustabil og har en lidt for livlig fantasi, men da hun pludselig bliver hjemsÞgt af et spÞgelse, er hun sikker pÄ, at hun er ved at miste forstanden.

PÄ helt uforklarlig vis har Änden fra Laras nyligt afdÞde 105 Är gamle grandtante Sadie materialiseret sig i form af en livsglad, jÊvnaldrende charleston-dansende pige, og hun har et sÊrligt Þnske, fÞr hun med ro kan gÄ over pÄ den anden side: Hun vil have Laras hjÊlp til at finde et forsvundet halssmykke.

I takt med at Lara tilbringer tid sammen med Sadie, bliver livet mere glamourÞst og sjovt, og deres skattejagt udvikler sig ogsÄ til en sÞgen efter kÊrlighed. Kan Sadies Änd virkelig vÊre svaret pÄ Laras personlige problemer, og kan to piger fra forskellige tidsperioder lÊre hinanden noget om livet?

Den engelske forfatter Madeleine Sophie Wickham (f. 1969) er bedst kendt for "Shopaholic"-serien skrevet under pseudonymet Sophie Kinsella. De fÞrste to romaner i serien, "En shopaholics hemmelige drÞmmeverden" og "En shopaholic i New York", er blevet filmatiseret under navnet "Confessions of a Shopaholic" med Isla Fisher i hovedrollen. Madeleine Sophie Wickham har ogsÄ skrevet bÞger under sit rigtige navn.


UpplÀsare: Christel Ekelund
LĂ€ngd: