(5)

Pigerne fra Stjernedalen - og det skjulte kort

ljudbok och e-bok


En dag falder tvillingerne Nete og Nola over et skjult kort over stjernehimlen, og stjernerne pÄ himlen fÄr pludselig en helt ny betydning. For fÞrste gang i fortÊllingen om de to tvillingesÞstre gÄr de i deres astronomfars fodspor, og det viser sig, at kortet gemmer pÄ flere hemmeligheder end blot stjernernes. De to piger sÞger nu sammen med en rÊkke mennesker, de mÞder pÄ deres vej, at finde en forbindelse mellem de indtegnede punkter pÄ kortet. Lykkes det mon?

FortĂŠllingen i denne bog bringer pigerne pĂ„ en gĂ„defuld skattejagt i den by, de troede, de kendte som deres egen bukselomme. Stjernedalen folder sig ud pĂ„ en ny mĂ„de, og de opdager, at eventyret nogle gange ikke er sĂ„ langt vĂŠk som fĂžrst antaget – man skal bare gribe det. Tvillingerne lĂŠrer, at venskaber kan komme i mange former, pĂ„ tvĂŠrs af alle aldre. For nord, syd, Ăžst, vest – ude godt, men hjemme bedst.

Pigerne fra Stjernedalen – og det skjulte kort er en bĂ„de sjov og spĂŠndende skattejagt – og ligesom de to foregĂ„ende bind i serien om de to tvillingepiger trĂŠkker fortĂŠllingen trĂ„de til tidligere tiders cirkusartister, skjulte skatte og nye venskaber.


UpplÀsare: Mille Gori
LĂ€ngd: