(269)

Pilkkuun asti. Baarimestarin muistelmat

ljudbok och e-bok


Baarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiÀ.

Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen - eli tÀydellinen amatööri - pannaan johtamaan vantaalaista tanssiravintolaa, ei kommelluksilta eikÀ suoranaisilta katastrofeiltakaan vÀltytÀ. Voiko kahdensadan hengen pikkujouluporukan ruokkia kirjaimellisesti viidellÀ kalalla ja kahdella leivÀllÀ? Onko valomerkki sittenkin pelkkÀ suositus? Minne katosi kÀteismyynnin kassa? EntÀ voiko ihan kaikkiin portsareihin lopulta luottaa? Tilanteesta kuin tilanteesta selvitÀÀn kuitenkin luovuudella ja tuurilla - ainakin melkein.

"Baarimestarin muistelmissa pÀÀstÀÀn tirkistÀmÀÀn tanssiravintola Calypson kulahtaneisiin kulisseihin, ja siitÀ avautuu uusi ja jÀnnittÀvÀ nÀkymÀ koko suomalaiseen ravintolamaailmaan. Juoppohulluja ja muita karismaattisia karvanaamoja löytyy molemmilta puolilta tiskiÀ, ja heidÀn tarinoidensa kertomatta jÀttÀminen olisi röyhkeÀÀ tuhlausta."

Antto Terras elÀttÀÀ nykyÀÀn itsensÀ stand up- ja roastaus-keikoilla sekÀ kirjoittamalla kirjoja ja nÀytelmiÀ. (Roastaus on stand up -komiikan alalaji, jossa pilkataan jotain henkilöÀ usein tÀmÀn itsensÀ maksamana. Esimerkiksi yritysten pikkujouluissa toimitusjohtajan roastaaminen on - ainakin työntekijöistÀ - takuuhauska ohjelmanumero.) Aiemmin Terras toimi myymÀlÀetsivÀnÀ Stockmannin tavaratalossa HelsingissÀ. Noista vuosista hÀn kirjoitti suuren suosion saavuttaneen Stockmann Yard. MyymÀlÀetsivÀn muistelmat -teoksen.


UpplÀsare: Aku Laitinen
LĂ€ngd: