(81)

Pioneja ja peitetarinoita

ljudbok och e-bok


Hurmaavan viihdesarjan toinen osa

Nelikymppinen Helena elÀÀ tÀysillÀ unelmaansa kukkakaupassa, jossa pÀivÀt tÀyttyvÀt huumaavilla tuoksuilla ja unohtumattomilla kohtaamisilla. Helenan Hartsa-puoliso tosin luulee, ettÀ vaimo on vain pienellÀ virkavapaalla varsinaisesta työstÀÀn - mutta Helena aikoo selittÀÀ kaiken vielÀ parhain pÀin.

Kukkaloiston keskeltÀ ei yllÀtyksiÀ puutu, ja kun Hartsan Àkillisen Helsingin-reissun todellinen syy alkaa valjeta, kÀÀntyy elÀmÀÀn uusi kokonainen sivu. Oman mausteensa Helenan elÀmÀÀn antaa seinÀnaapuriksi muuttanut Àiti, jonka tempaukset saavat tyttÀren vÀlillÀ epÀtoivon partaalle. Ei Helena itsekÀÀn osaa aina olla sekaantumatta ystÀviensÀ ihmissuhdekuvioihin, vaikka tekeekin sen omaan hyvÀÀ tarkoittavaan tyyliinsÀ...

Blooming You on Tampereelle sijoittuva viihdesarja, joka yhdistÀÀ lÀmpimÀn viisasta huumoria ja elÀmÀn monisÀvyisiÀ kÀÀnnekohtia.

Laura Suomela tunnetaan lastenkirjoistaan sekÀ rennoista ja elÀmÀnmakuisista nuortenromaaneistaan. MinÀ vastaan marraskuu oli Nuori Aleksis -palkintoehdokkaana 2022. Pioneja ja peitetarinoita on hortensioita ja pioneja rakastavan Suomelan toinen aikuistenromaani.