(1)

Placebo

ljudbok och e-bok


""Placebo"" er en actionmÊttet krimi, der udspiller sig i miljÞet omkring en psykiatrisk afdeling pÄ et midtsjÊllandsk hospital. Her arbejder psykiateren Maria, som sidder i kÞrestol efter at vÊre blevet ramt af polio som barn. Det holder hende imidlertid ikke tilbage - hun nÊgter folk at tage overdrevent hensyn til hendes handicap, hun kÞrer rally i en ombygget bil og er kÊreste med hvem hun vil. Senest kollegaen JÞrgen, som pludselig findes dÞd, tilsyneladende druknet, under en bÄdebro i SÞndersÞ.

Politiet kan ikke helt blive enige med sig selv om, hvorvidt JÞrgens dÞd er et selvmord eller en ulykke, men Maria har en ubehagelig fornemmelse; ikke mindst fordi JÞrgens utilpassede bror Alex ogsÄ dÞde under mystiske omstÊndigheder, mens han var indlagt pÄ hendes afdeling.

Maria opdager at JÞrgen havde forsÞgt at trÊnge til bunds i brorens dÞd, som mÄske hang sammen med et forsÞg med en ny type mirakelmedicin for psykiatriske patienter. Snart er hun selv dybt involveret i en sag, der bliver mere og mere dyster. Det kommer ikke til at gÄ stille af, da Maria bevÊger sig ud, hvor hun ikke kan bunde, i en ulige kamp med overlÊgen, der holder hendes karriere i sin hule hÄnd, medicinalmastodonten med milliardforretningen og en polsk hitman. For slet ikke at tale om Jonas, den lidt for lÊkre kollega, der desvÊrre helt mangler Marias stÄlsathed.

Lydbogen er indlĂŠst af Maria Stokholm.


UpplÀsare: Maria Stokholm

LĂ€ngd: