(144)

Playground

ljudbok och e-bok


Keplerin uusi aluevaltaus!

Mihin joudumme kun kuolemme? Yliluonnollinen trilleri vie tuonpuoleiseen, jossa pelataan julmaa peliÀ siitÀ, kuka saa palata elÀmÀÀn.

Jasmin Pascal-Anderson haavoittuu kuolettavasti ja huomaa pÀÀtyneensÀ outoon satamakaupunkiin, jossa vainajat odottavat tuonen laivaa tai paluuta elÀmÀÀn. Jokin on kuitenkin pahasti vialla. Sairaalassa henkiin virkoava Jasmin ei koskaan toivu kokemastaan. Kaikkea varjostaa tieto, ettÀ tuonpuoleisesta on tullut röyhkeyden pelikenttÀ, missÀ katalimmat juonivat itsensÀ takaisin elÀmÀÀn. EikÀ kukaan usko hÀntÀ. Kun Jasminin pieni poika sitten joutuu hengenvaaraan, Jasmin on kahden tulen vÀlissÀ. Ilman leikkausta poika kuolee, sydÀmen pysÀyttÀmistÀ vaativa leikkaus taas vie hÀnet kaupunkiin, joka on koituva hÀnen kohtalokseen. On vain yksi vaihtoehto. Jasminin on seurattava perÀssÀ.

Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril (s. 1967) ja Alexandra Coelho Ahndoril (s. 1966). HeidÀn saumaton yhteistyönsÀ Lars KeplerinÀ alkoi rakkaudesta jÀnnityskirjallisuuteen ja -elokuviin. Sittemmin Joona Linna -sarja on lunastanut paikkansa pohjoismaisen kirjallisuuden eturivissÀ. KansainvÀliseksi ilmiöksi noussut sarja on myynyt maailmalla 12 miljoonaa kappaletta ja sitÀ on kÀÀnnetty 40 kielelle. Sarja tunnetaan sietÀmÀttömÀn vetÀvÀstÀ kerronnasta ja hyytÀvÀstÀ jÀnnityksestÀ. Sarjan pÀÀhenkilöitÀ ovat kovia kokenut mutta empaattinen rikoskomisario Joona Linna ja hÀnen luottoparinsa, fiksu ja jumalaisen kaunis Saga Bauer. www.larskepler.com


UpplÀsare: Elsa Saisio
LĂ€ngd: