(104)

Pohjakosketus

ljudbok och e-bok


Takana on pitkÀ yhteinen elÀmÀ, jossa on ollut alusta asti sÀröjÀ. Vai onko kohtuullista, ettÀ puoliso hallitsee raivokohtauksillaan koko perhettÀ, pÀÀttÀÀ mitÀ toinen laittaa pÀÀlleen ja huutaa keskellÀ katua, oli lapsi sitten vielÀ kohdussa tai unilla vaunuissaan?

Nina Honkasen kolmas romaani on menneestÀ nykyiseen ja takaisin liikkuva kuvaus huojuvasta avioliitosta. Samalla se on mustan huumorin ja elÀmÀnilon maustama selviytymistarina. Tarina ravistelee, mutta myös lohduttaa ja kannustaa.

Kirjailija-kÀsikirjoittaja Nina Honkanen syntyi Porissa vuonna 1968, varttui Raumalla ja muutti Helsinkiin 80-luvulla. Muun muassa kaksi romaania, tietokirjoja, kuunnelmia, dokumentteja, tv-sarjan, nÀytelmÀn, kolumneja ja neljÀ poikaa maailmaan saattanut Honkanen on kirjoittanut työkseen 25 vuotta, viimeisimpÀnÀ Onnelliseksi - Seksuaalisuus lÀpi elÀmÀnkaaren -tietokirjan. HÀn on myös työskennellyt radio- ja tv-toimittajana. Esikoisromaanista Gladiaattori on tekeillÀ kansainvÀlinen elokuva. Honkasen mielestÀ joustavuus, juokseminen, myötÀtunto ja rakkaus ovat paras tapa yllÀpitÀÀ

mielenterveyttÀ.