(25)

Poldark - Demelzan laulu

ljudbok och e-bok


Cornwall, 1788-1790.

Demelza, Ross Poldarkin kerran pelastama köyhÀn kaivosmiehen tytÀr, on varttunut kukoistavaksi nuoreksi naiseksi ja pÀÀtynyt naimisiin Rossin kanssa. HeidÀn ensimmÀisen lapsensa syntymÀ on suuri ilo, mutta sekasortoisen aikakauden tapahtumat panevat heidÀn liittonsa koetukselle.

Demelzan yritykset sopeutua herrasvÀen - ja aviomiehensÀ - tapoihin johtavat toinen toistaan hÀmmentÀvÀmpiin tilanteisiin. Ross aloittaa katkeran kamppailun kaivostyölÀisten puolesta ja tulee kylvÀneeksi siemenen loputtomaan vihanpitoon vaikutusvaltaisen George Warlegganin kanssa. Pystyykö Demelza löytÀmÀÀn tavan rakentaa siltoja, ennen kuin erimielisyydet tuhoavat hÀnen ja Rossin mahdollisuuden onneen?

Winston Grahamin Poldark - Demelzan laulu on kuohuva rakkaustarina, joka kuuluu Ross Poldarkin ja hÀnen sukunsa vaiheista kertovaan historiallisten romaanien sarjaan. Cornwallin tuulen pieksemiin maisemiin sijoittuvia romaaneja on rakastettu kautta vuosikymmenten, ja ne on sovitettu myös BBC:n tuottamaksi menestyssarjaksi.


UpplÀsare: Aarne Linden
LĂ€ngd: